Info Korporat

Mengenai Kami

Mengenai Kami

TEGAS USAHA JAYA SDN BHD (956919-H) adalah syarikat teknologi maklumat terkemuka yang telah ditubuhkan pada tahun 2011. Objektif utama kami adalah untuk terlibat secara aktif dalam pasaran teknologi maklumat dan menjadi syarikat yang berdaya maju di peringkat kebangsaan dan antarabangsa.

TEGAS USAHA JAYA SDN BHD adalah sebuah syarikat milik 100 % Bumiputera yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF).

Kami adalah sebuah syarikat yang berkembang pesat di Malaysia. Pengasas syarikat ini mempunyai lebih 20 tahun pengalaman dalam Teknologi Maklumat & Telekomunikasi (ICT).

Fokus perniagaan utama kami adalah untuk menyediakan penyelesaian yang berkesan dalam bidang ICT. ICT adalah satu kebimbangan utama dan kami bersedia untuk berkhidmat kepada pelanggan yang terdiri daripada agensi-agensi kerajaan , institusi pendidikan (IPTA & IPTS) , korporat dan agensi swasta.

Kami percaya bahawa dengan dedikasi dan komitmen dalam menyediakan perkhidmatan yang berkualiti dan pada masa akan datang akan memberi kesan positif kepada pertumbuhan dan pembangunan negara.

Style Switcher

12 Predefined Color Skins Top Bar Color Layout Style Patterns for Boxed Version